Project

De Drieskes

Hasselt - Kermt

Als deelgemeente van Hasselt heeft Kermt heel wat te bieden. De groene omgeving en de gezellige dorpskern doen je vlug vergeten dat je op een boogscheut van de "hoofdstad van de smaak" woont.

Kermt bloeide op in de vroege jaren 60 en kende sindsdien een hele metamorfose. Je kan er nu op wandelafstand tal van winkels vinden of je kan genieten op een terrasje met zicht op het dorpsplein; het Belgiëplein. Achter dit plein ligt "de dreef" een fiets en wandelgebied in een uitgestrekte natuur. De naam "de Drieskes" (Dries = Broekland) verwijst naar het vroegere natuurgebied en Clos St. Paul. Ook historische architectuur versterkt de landelijke atmosfeer; het kasteel van de graaf van Kermt, de Veldekemolen, het oud stadhuis zijn slechts enkele voorbeelden van bijzondere historische waarde.

Kortom: Kermt, rustig en groen wonen met de faciliteiten van een grootstad.

 

Het project is rustig gelegen in een doodlopende en verkeersluwe verkaveling in het hart van Kermt (net achter de kerk). Het project bestaat uit 33 ruime appartementen en 19 moderne woningen.

Een groen omgeven plein en tijdloze, smaakvolle architectuur zullen u zeker bekoren.

De ruime woningen met een gezellig tuin vormen een ideale plek voor iedereen die op zoek is naar comfort en rust op een steenworp van het drukke Hasseltse leven.

Een dubbele garage of dubbele carport zorgen voor alle parkeergemak. Men kan ook de auto thuis laten en gratis met het openbaar vervoer naar de Kern van Hasselt rijden.

 

Ja
Woongebied
nee
nee
  • woningen: 19

Locatie

Locatie