Project

de Drieskes fase 2

Kermt

In het centrum van Kermt en toch in een groene omgeving ligt een rustig en verkeersluw woongebied. Hier verrijst Residentie ' de Drieskes', een modern en stijlvol wooncomplex. Jonge gezinnen, hippe singels en actieve senioren vinden hier een warme thuis.

Fase 2 van deze smaakvolle residentie bestaat uit 2 woonblokken in een eigentijdse architectuur. Deze herbergen 21 ruime en betaalbare appartementen. Met maximaal 4 appartementen per verdieping die uitkomen op een gemeenschappelijke hal is je privacy verzekerd.

Aan thermische en akoestische isolatie, verwarming en ventilatie besteden we de grootste zorg. Zo garanderen we niet alleen een perfect binnenklimaat. Je bent ook zeker van een ZEER laag energie verbruik dat reeds beantwoordt aan de verplichte energie normen van 2021. Door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen haalt ieder appartement het BEN-niveau (bijna energie neutraal), wat zich vertaalt in een E-peil van <= 30. Dit betekend naast een aanzienlijke besparing op uw energiefactuur, dat je als koper eveneens geniet van een 100% korting op het KI gedurende een periode van 5 jaar.

Maak je keuze uit een variatie aan 2- en 3-slaapkamerappartementen tussen de 88m² en 130m². De zalige ruime terrassen hebben een optimale zuidwestelijke oriëntatie. Daglicht stroomt daardoor rijkelijk binnen en vergroot het ruimtelijke gevoel van de L-vormige woonruimtes of doorzonruimtes.

De Interieurafwerking gebeurt met een scherp oog voor detail. Vloeren, deuren, keuken en badkamer realiseren we in kwalitatieve materialen volgens de allernieuwste trends. Snelle beslissers kunnen hun nieuwe thuis bovendien helemaal inrichten naar hun eigen smaak.

Een ondergrondse parkeergarage biedt extra comfort en een belangrijke meerwaarde voor je appartement. Met 'de Drieskes' investeer je in een gegarandeerd waardevast appartement.

Welkom in 'de Drieskes'. Hier vind je zeker een passend appartement en maak je je woondroom waar.

 

 

Kermt is een deelgemeente van het hippe Hasselt. Gezellige terrasjes, vriendelijke middenstanders, horeca en winkels kleuren er de kleine dorpskern. Scholen, sport, cultuur en ontspanning liggen op wandelafstand. Alles is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en de E313 in de buurt.

Achter het dorpsplein met statig gemeentehuis ontplooit zich 'de dreef' een uitgestrekt fiets- en wandelgebied. Cultuurhistorisch erfgoed zoals het kasteel van de graaf van Kermt en de Veldekemolen verrijken de adembenemende groene omgeving. Hier vergeet je snel dat je op een boogscheut van Hasselt woont.

Dries is de oude benaming van broekland. De naam van residentie 'de Drieskes' verwijst dan ook naar het vroegere natuurgebied van bossen, vennen en velden, dat een verbinding vormde tussen het Demerbroek en Clos St Paul.

ja
Woongebied
nee
nee
ja
  • appartementen: 21

Locatie

Locatie