Project

Diepenbeek: Rodenbach Bouwgronden

vanaf €135.000

OP ZOEK NAAR EEN BOUWGROND?

Waarom je toekomstdroom niet zelf vorm geven in de François Schoofsstraat te Diepenbeek? De 16 bouwgronden bieden voor elk wat wils. Op deze bouwgronden kun je zelf je droomhuis bouwen.

Diepenbeek is een op en top residentiële gemeente, met een goede dienstverlening en vlotte dossier afhandeling voor bouwers

Maar je droom begint pas echt met de aankoop van een bouwgrond.

Waar wacht je nog op?

Zie je het zelf niet zitten om heel het bouwproces te doorlopen? Dan kunnen we je helpen. In de nabije toekomst gaan wij hier zelf enkele modelontwerpen uitwerken, die jouw vast en zeker zullen aanstaan.
 

TROEVEN

• Royale open bouwgronden tussen de 5a10 en 8a73
• Stukje groene buffer achter de tuin
• Rustig gelegen
• Verkeersluwe verkaveling
• Vlakbij autostrade en invalswegen
• Geen bouwverplichting

FIJN LEVEN IN EEN FIJNE BUURT

Wonen in de verkeersluwe lus van de François Schoofsstraat in Diepenbeek heeft zo zijn charmes. Niet alleen kom je terecht in een van de mooiste woonbuurten, je hebt via de Nieuwstraat ook een snelle en goede aansluiting op de E313 of de 314.
Je hebt alle voorzieningen dichtbij. Een basisschool op 200 meter, heel wat winkels, cafe’s en eetgelegenheden in de buurt.

Rodenbach heeft echt wel wat in huis. Je eigen natuurgebied zelfs – De Dautenweyers, 11 ha prachtige natuur – op 300 meter, één van de vele mogelijkheden om te heerlijk te ontspannen. En Diepenbeek is niet alleen een aangename residentiële gemeente, het heeft een charmant en gezellig centrum en is bovendien een universiteitsstad. Diepenbeek beschikt ook over een station, op fietsafstand van je deur.

 

POORT TOT HASPENGOUW

Als poort tot Kempen en Haspengouw biedt Diepenbeek met de Dautenweyers en het Ganzebroek, de Dorpsbemden, Paterbos, De Maten en Nietelbroeken prachtige en ongerepte natuurgebieden aan. Het is er heerlijk vertoeven, aan mogelijkheden om te fietsen of wandelen is echt geen gebrek.
 

ja
Woongebied
nee
nee
ja
  • bouwgronden: 16