Project

Diepenbeek: Rodenbach woningen

TROEVEN:

• Klaar voor de toekomst
• Mooie architectuur, kwalitatieve materialen
• Vloerverwarming & ventilatiesysteem type D voor een perfect binnenklimaat
• Zonnepanelen
• 3 slaapkamers & bruikbare zolder
• Ruime keuken
• Trap in natuursteen
• Inpandige garage of carport

 

MOOIE MATERIALEN, SPEELSE INPLANTING

De genuanceerde gevelsteen combineert mooi met het kalei, de carports en het hout van de gevelbekleding. Het hout contrasteert bovendien prachtig met het zwarte aluminium van de ramen en met de antracietkleurige dakpannen.
Uitzonderlijk is ook de speelse inplanting. De woningen met een hellend dak liggen op licht verschillende afstand ten opzichte van de rooilijn. Dit geeft het geheel een luchtig Karakter. De architectuur is bovendien  telkens verschillend per woongroep maar blijft coherent in materiaal keuze en indeling.

JE NIEUWE HUIS IS KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

Zegt het je wat?  Een woning tussen de 183 en 220m². Huizen waarvan de leefruimte en open keuken met grote schuiframen doorlopen in de achtertuin. Met op de verdieping 3 ruime slaapkamers, een badkamer met douche en een dubbel lavabomeubel, een apart toilet en een bruikbare zolder met vaste trap. Bovendien beschikt iedere woning over een inpandige garage of Carport.

Het wordt nog mooier: de woningen zijn voorzien van vloerverwarming en een ventilatie systeem type D met warmterecuperatie voor een perfect binnenklimaat.

 

FIJN LEVEN IN EEN FIJNE BUURT

Wonen in de verkeersluwe lus van de François Schoofsstraat in Diepenbeek heeft zo zijn charmes. Niet alleen kom je terecht in een van de mooiste woonbuurten, je hebt via de Nieuwstraat ook een snelle en goede aansluiting op de E313 of de 314. Je hebt alle voorzieningen dichtbij. Een basisschool op 200 meter, heel wat winkels, cafe’s en eetgelegenheden in de buurt.

Rodenbach heeft echt wel wat in huis. Je eigen natuurgebied zelfs – De Dautenweyers, 11 ha prachtige natuur – op 300 meter, één van de vele mogelijkheden om te heerlijk te ontspannen. En Diepenbeek is niet alleen een aangename residentiële gemeente, het heeft een charmant en gezellig centrum en is bovendien een universiteitsstad.

 

POORT TOT HASPENGOUW

Als poort tot Kempen en Haspengouw biedt Diepenbeek met de Dautenweyers en het Ganzebroek, de Dorpsbemden, Paterbos, De Maten en Nietelbroeken prachtige en ongerepte natuurgebieden aan. Het is er heerlijk vertoeven, aan mogelijkheden om te fietsen of wandelen is echt geen gebrek.
 

Woongebied
nee
nee
ja
  • woningen: 19