Project

Kiezelweg, Schulen

vanaf €336.810

Prachtig gelegen midden in de natuur. Met aan de ene kant het natuurgebied Schulensbroek en aan de andere kant (tuinkant) uitgestrekte velden en bossen. Je woont hier rustig in het groen en toch op enkele minuten van zowel het centrum van Schulen als het gezellige centrum van Herk de Stad. Je hebt dus alle voorzieningen dichtbij. Bovendien heeft u via de Diestersteenweg een vlotte verbinding naar Hasselt of Diest, ook de autosnelwegen E314 en E313 zijn vlakbij.  U kunt hier echt wel spreken van een topligging!

Heb je graag een stukje natuur, ook dat is mogelijk. Achter de tuinen van de woningen bevindt zich een bos van 23are 28ca, wat eventueel bij aangekocht kan worden.

De woningen liggen op een perceel van tussen de 4a50 en 7a10 met daarachter een agrarisch gebied. Hierdoor bent u zeker van uw privacy en kunt u heerlijk genieten van de natuur.

Dit kleinschalig project omvat 2 halfopen woningen met in het midden één gesloten bebouwing. We hebben  gekozen voor een tijdloze klassieke architectuur dat prachtig aansluit bij de omgeving. De genuanceerde gevelsteen (beerse brik) waarvan een gedeelte in kalei verf combineert mooi met het hout, de blauwe steen en de zwarte aluminium ramen.

Via de inkomhal kom je in de leefruimte met aansluitend een open keuken met zicht op de tuin en het achterliggend bos. Via de keuken kom je terecht in de voorraad berging die op zijn beurt in verbinding staat met garage. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet voor extra comfort en een techniek ruimte.

Door het gebruik van hedendaagse technieken ben je zeker van een optimaal wooncomfort en lage verbruikskosten. Zo zal iedere woning worden voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming, gaswandketel, ventilatiesysteem type D+ en een regenwater put.

De snelle beslisser kan de woning naar eigen smaak inrichten. Hiervoor voorzien we ruime budgetten voor de vloeren, keuken en badkamer.
Bovendien en niet onbelangrijk, indien u aan de wettelijke voorwaarde voldoet dan kan u genieten van 6% btw op het constructie gedeelte.

ja
Woongebied
nee
nee
ja
  • woningen: 3