Project

Klokstraat

Heusden Zolder
vanaf €283.480

 

We hebben gekozen voor een tijdloze klassieke architectuur die zich naadloos inpast in deze residentiële buurt. 4 halfopen woningen, die per 2  één mooi harmonisch geheel vormen.

Elke woning ligt op een perceel van +- 4 a en telt 3 slaapkamers. De indeling verschilt lichtjes naargelang u kiest voor een inpandige garage of carport. De grote ramen aan de tuinkant geven de binnenruimte veel licht en een open karakter. Aan de straatkant is de gevel eerder gesloten voor meer privacy.

We besteden steeds veel aandacht aan woonindeling en gebruik van degelijke materialen om optimaal wooncomfort en woongenot te kunnen garanderen. Zo wordt van elke woning een energiestudie opgemaakt door een erkend studiebureau. Dit staat borg voor een perfect binnenklimaat en verzekert u een laag energieverbruik dat nu reeds beantwoordt aan de energienormen van 2020. Zo heeft iedere woning een Epeil lager dan 30.

Voor de afwerking (vloeren, keuken, badkamer, ...) bieden we u een keuze uit bekende en uitstekende materialen zodat u uw woning naar eigen smaak kan inrichten.

Kortom: 4 praktische en charmante woningen in een mooie architectuur die volledig voldoen aan hedendaags wooncomfort. Bovendien en niet onbelangrijk: een gagarandeerde waardevaste investering!!

In de Klokstraat in Heusden-Zolder bouwen we 4 charmante woningen, 2 aan 2 gekoppeld. De woningen liggen in een doodlopende straat in een mooie groene omgeving. Dus geen doorgaand verkeer en rust verzekerd.

In de onmiddelijke nabijheid vindt u winkels, warenhuizen, scholen en openbaar vervoer. En de op en afritten van de E314 en de Meylandtlaan (verbindingsweg tussen Zonhoven en Beringen liggen vlakbij.

Kortom: een rustige ligging met een optimale bereikbaarheid.

ja
Woongebied
nee
nee
ja
  • woningen: 4

Locatie

Locatie

Klokstraat
Heusden Zolder, 3550 51° 1' 1.3224" N, 5° 17' 0.8448" E