Project

KURINGENSTRAAT

Hasselt - Kuringen

Mooie ruime halfopen nieuwbouw woning met 3 slaapkamers op een perceel van 3a.80. De woning heeft een oppervlakte van 201,5m², zolder inbegrepen.

Dit in een tijdloze architectuur met gebruik van authentieke materialen zoals baksteen, natuursteen, kalei, hout en glas. De woning voldoet ruim aan de laatste energie normen wat het comfort en de energie factuur alleen

Door grote ramen aan de tuinkant krijgt de binnenruimte een open karakter en aan de straat kant is de gevel eerder gesloten zodat de privacy optimaal gewaarborgd blijft.

De woning wordt volledig afgewerkt met inbegrip van keuken en badkamer. Enkel de vloeren in de nachthal en slaapkamers worden niet voorzien, maar worden chappe klaar afgeleverd.

Voor de afwerking (vloeren, keuken, badkamer,...) bieden we u een keuze uit enkel gekende en uitstekende materialen.

SAMENGEVAT: MOOIE EN PRAKTISCHE WONINGEN IN EEN CHARMANTE ARCHITECTUUR MET HEDENDAAGS WOONCOMFORT EN MET UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN IN DE TOEKOMST.

BOVENDIEN EN NIET ONBELANGRIJK: EEN GEGARANDEERD WAARDEVASTE INVESTERING.

 

 

Deze gezelige woning wordt gebouwd in de Kuringenstraat te Kuringen.

Zeer goed gelegen, vlakbij het centrum van Kuringen op slechts 2 km van de Hasseltse binnenstad.

De verkeersluwe straat garandeert u rustig wonen, in de onmiddelijke omgeving van tal van winkels, warenhuizen, scholen, bushaltes en autostrade.

KORTOM: RUSTIGE EN TOCH CENTRALE LIGGING OP ENKELE MINUTEN VAN HASSELT CENTRUM

ja
Woongebied
nee
nee
ja
  • woningen: 1

Locatie

Locatie