Project

Stokrooieweg: LAATSTE WONING

Hasselt - Stokrooie

Deze Charmante energiezuinige nieuwbouw woning is gelegen aan de stokrooieweg in Stokrooie. Een deelgemeente van Hasselt in een groene, landelijke omgeving. Stokrooie komt dan ook van het germaans: Stukka Roda; wat gerooid bos betekent.

De stokrooiweg is een verbindingsweg tussen Kuringen en Zolder en ligt in de nabijheid van fiets- en wandelwegen, warenhuizen, scholen, bushaltes en autostrades.

Kortom: een landelijke ligging op enkele minuten van Hasselt.

 

Deze laatste halfopen woning met 3 slaapkamers ligt op een mooie perceel van 5a.29 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 175m²

De woning is volledig afgewerkt inclusief verfwerken en verlichting.

Door het gebruik van zonnepanelen in combinatie met de laatste isolatie technieken behaald de woning reeds E-peil 29. Dit betekent naast een aanzienlijke besparing op uw energiefactuur, dat u als koper eveneens geniet van een 100% korting op het KI gedurende een periode van 5 jaar. Bovendien beantwoordt de woning reeds aan de verplichte energienormen van 2021.

De grote ramen aan de tuinkant geeft de binnenruimte een open karakter en aan de straatkant is de gevel eerder gesloten zodat de privacy optimaal gewaarborgd blijft.

Samengevat: knappe instapkare ecologische nieuwbouw woning.

Bovendien en niet onbelangrijk: een gegarandeerd waardevaste investering.

 

ja
woongebied
nee
nee
ja
  • woningen: 4

Locatie

Locatie