Project

Zoutleeuw: Soutleu

vanaf €321.680

The outs: natuurlijk & warm

Blend het exterieur van Project Soutleu niet prachtig in dit landelijke decor? Dankzij zorgvuldig uitgekozen materialen stralen deze woningen warmte en gezelligheid uit. De wit gekaleide gevels met houten details staan mooi in contrast met de zwarte raampartijen. De architectuur van deze zes halfopen woningen is zeer gegeerd en absoluut tijdloos. Samen vormen de woningen een harmonieus geheel. De perceelgroottes variëren van 4a32ca tot 4a52ca. Bovendien is er voor elke woonst carport voorzien.

The ins: ruimte voor iedereen

Elke woning heeft een bewoonbare oppervlakte van tussen de 172 en 189 m². Een open leefruimte met keuken om de hoek focust op het weidse zicht en de prachtige populieren. Op de eerste verdieping vind je telkens drie ruime slaapkamers. Oh en ladies: er is een dressing voorzien in de masterbedroom. Verder vind je boven een apart toilet, een badkamer met douche en een dubbel lavabomeubel. Een laatste troef? Elke woning heeft een ruime zolder die je naar eigen wens inricht.

Zonnen in Zoutleeuw

Maak je geen zorgen over de zon. Wij weten dat iedereen liefst die zuidelijke oriëntatie wenst! Daarom geniet elk perceel in Project Soutleu van een optimale oriëntatie. Je gazon ligt hier pal op het zuiden. ’t Is dus van te zonnen in Zoutleeuw.

Duurzaamheid

Wij van Vanhelmont dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom zetten wij altijd in op de toekomst. Je woont hier BEN, bijna energie neutraal. Dat wil zeggen dat je hier te maken hebt met een E-peil van E30. De woningen zijn bovendien voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming, condensatie gaswandketel en ventilatiesysteem type D+ met warmterecuperatie.

Knappe materialen maken van jouw huis een echte thuis. Daarom hebben wij ruime budgetten voorzien voor de vloeren, de keuken en de badkamer. Snelle beslissers kunnen de woning naar eigen smaak inrichten.
 

Welkom in Soutleu. Een pittoreske stad met een zichtbaar rijke geschiedenis. Je draait je hier niet om zonder te stuiten op een historische verrassing: een knap gebouw, een restant van de authentieke stadswallen, een ouderwetse hoeve. Als oude havenstad vind je in het centrum van Zoutleeuw natuurlijk ook water terug. Met een wandeling langs de oude grachten van de Kleine Gete val je van de ene verwondering in de andere.

Alles wat je nodig hebt, vind je hier in de buurt: scholen, cafés en restaurantjes en heel wat winkels. Even ontspannen met een koffietje op het terras, snel naar de supermarkt voor het eten vanavond en nog een pakketje afhalen bij de post. Alles op nog geen kilometer wandelen van jouw toekomstige woonst. Wonen aan het centrum is absoluut een gemak voor het hectische gezinsleven.

De ligging van Project Soutleu is niet alleen praktisch, maar ook zéér rustgevend. Om de landelijke omgeving en natuur te ontdekken, kan je alle kanten op. Volg de Kleine Gete en kronkel zo mee de natuur in. Of: steek de straat over en ontdek natuurgebied Het Vinne. Ga op ontdekking en geniet van de adembenemende fauna en flora: reeën, waterhoentjes, meidoorns, lijsterbes, en nog zoveel meer.

Hageland & Haspengouw

Zoutleeuw is dé plek waar twee knappe streken elkaar ontmoeten: het Hageland en Haspengouw. Je kan als Leeuwenaar dus echt van twee walletjes eten. Je geniet hier van twee prachtige streken waar je als wandelaar en fietser niet snel op uitgekeken raakt. 

ja
Woongebied
nee
nee
ja
  • woningen: 6