Groep Vanhelmont Hasselt

TERUG NAAR ZOEKRESULTATEN

project

De Drieskes

Abdissenstraat, 3510 Hasselt

Uitverkocht

In het centrum van Kermt en toch in een groene omgeving ligt een rustig en verkeersluw woongebied. Hier verrijst Residentie ‘ de Drieskes’, een modern en stijlvol wooncomplex. Jonge gezinnen, hippe singels en actieve senioren vinden hier een warme thuis.

Fase 2 van deze smaakvolle residentie bestaat uit 2 woonblokken in een eigentijdse architectuur. Deze herbergen 21 ruime en betaalbare appartementen. Met maximaal 4 appartementen per verdieping die uitkomen op een gemeenschappelijke hal is je privacy verzekerd.

Aan thermische en akoestische isolatie, verwarming en ventilatie besteden we de grootste zorg. Zo garanderen we niet alleen een perfect binnenklimaat. Je bent ook zeker van een ZEER laag energie verbruik dat reeds beantwoordt aan de verplichte energie normen van 2021. Door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen haalt ieder appartement het BEN-niveau (bijna energie neutraal), wat zich vertaalt in een E-peil van <= 30. Dit betekend naast een aanzienlijke besparing op uw energiefactuur, dat je als koper eveneens geniet van een 100% korting op het KI gedurende een periode van 5 jaar.

Maak je keuze uit een variatie aan 2- en 3-slaapkamerappartementen tussen de 88m² en 130m². De zalige ruime terrassen hebben een optimale zuidwestelijke oriëntatie. Daglicht stroomt daardoor rijkelijk binnen en vergroot het ruimtelijke gevoel van de L-vormige woonruimtes of doorzonruimtes.

De Interieurafwerking gebeurt met een scherp oog voor detail. Vloeren, deuren, keuken en badkamer realiseren we in kwalitatieve materialen volgens de allernieuwste trends. Snelle beslissers kunnen hun nieuwe thuis bovendien helemaal inrichten naar hun eigen smaak.

Een ondergrondse parkeergarage biedt extra comfort en een belangrijke meerwaarde voor je appartement. Met ‘de Drieskes’ investeer je in een gegarandeerd waardevast appartement.

Welkom in ‘de Drieskes’. Hier vind je zeker een passend appartement en maak je je woondroom waar.

MEER INFO?

Contacteer onze verkoper

Onze verkopers staan voor je klaar om je verder te helpen met al je vragen.

Tel. + 0473 36 33 24

Contacteer ons

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Blijf op de hoogte

Jouw droomproject nog niet gevonden?

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte van onze nieuwe projecten.