Vastgoed

Woning - Rodenbach woningen

Diepenbeek
€411.150
Woning
Woning 70
Beschikbaar

Deze ruime BEN- woning in open bebouwing is vormgegeven in een hedendaagse architectuur die is gebaseerd op zuivere lijnen. Dit lijnenspel wordt nog versterkt door de carport die mooi is geïntegreerd in het geheel.

De lichtgrijze genuanceerde gevelsteen in combinatie met zwarte aluminium ramen en het hout van de gevelbekleding zorgen voor een warme en tijdloze uitstraling.

De woning beschikt over een praktische indeling met veel aandacht voor licht en ruimte. De ruime living en open keuken creëren een aangename leefomgeving. De bureauruimte, vier slaapkamers waarvan 1 met ruimte voor een dressing en 2 badkamers, zorgen voor een maximaal wooncomfort en maken van dit huis een thuis voor zijn bewoners. 

Om een optimaal binnenklimaat en lage verbruikskosten te garanderen voorzien we de woning van zonnepanelen, vloerverwarming, condensatie gaswandketel en ventilatie type D+ (met warmte recuperatie). Door deze technieken behaald de woning een Epeil <= 30. Dit heeft als bijkomend voordeel dat u de eerste 5 jaar geniet van een 50% korting op de onroerende voorheffing.

De snelle beslisser kan deze woning volledig naar eigen smaak inrichten!

 
Kortom: Mooie ruime woning met een optimaal wooncomfort.

178,00m²
4
2
1
2
waarvan 1 carport
Ja
510.00m²
Nee

Contact

Locatie

Locatie